Video nadzor


Posetite najveći specijalizovani sajt u Srbiji namenjen video nadzoru. Na jednom mestu imate detalje o opremi, projektantsku literaturu, cene ...

Radimo sa vrhunskom opremom proizvođača Pelco (USA). Pelco je proizvođač najkvalitetnije video opreme u svetu. Kod nas su odrađeni sistemi kao što su: Rafinerija nafte Pančevo, Vlada Srbije, Radio-televizija Srbije itd. Najpoznatiji kupac u svetu su američke oružane snage.

Djerdap

Veliko iskustvo koje imamo sa Hidroelektrane „Đerdap I“ gde je ugrađen Pelco sistem video-nadzora spremni smo da podelimo sa Vama. Sistem je najveći i najkvalitetnije urađen sistem u Srbiji.

U profesionalnoj kategoriji opreme nudimo opremu proizvođača Ganz (Nemačka). Kao reference imamo desetine industrijskih objekta, banke, muzeje, manastire, tržne centre, benzinske pumpe. Cene su definisane od strane proizvođača i iste su u celom svetu. O kvalitetu opreme najbolje govori fabrička garancija koja traje tri godine.

U standardnoj kategoriji nudimo opremu za video nadzor najvećeg dalekoistočnog OEM proizvođača – Viewse. Veliki obim proizvodnje, visok standard razvijen kroz proizvodnju opreme za brendove, korišćena zadnja generacija Sony-ijevih čipova uslovila je vrhunski kvalitet slike uz nisku cenu.

Sistemi video nadzora postaju sastavni deo fizičkog obezbeđenja i tehnološkog procesa svakog objekta. Realizovali smo i isporučilimnogo sistema koji su bili specifični i namenjeni samo određenim tehnološkim procesima ili sektorima (medicina, policija, vojska, carina, instituti, geodezija, rudarstvo, rafinerije, prevozna sredstva i sl.). Na sajtu Vam nudimo sisteme video nadzora za prevozna sredstva, kao i fiberoptičke sonde. Za odgovor na bilo koje pitanje, naši inženjeri Vam stoje na usluzi.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »