TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI
 

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad elektro sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad, sa posedovanjem kompletne infrastrukture i iskustva da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

Logo ’’Tesla sistemi’’, kao sinonim za kvalitet i pouzdanost, u Srbiji koristi trenutno preko 30 instalaterskih firmi. Dobro organizovani i obučeni podizvođači širom Srbije, spremni su da pruže odgovore na svaki zahtev, u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Sajt Tesla sistemi je vodeći i najobuhvatniji sajt iz oblasti elektrotehnike na području Srbije. Da bi postojalo mesto za razmenu mišljenja i ideja, uskoro pokrećemo i forum elektrotehnike. ljenja i ideja, uskoro pokrećemo i forum elektrotehnike.

Poštujući i primenjujući savremene načine poslovanja Tesla sistemi su postigli vrlo značajne reference. Plan daljeg razvoja vidimo u proširenju tržišta na oblast Rusije.

 


 

NAŠI PARTNERI


JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje za Vaš problem. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa našim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


 

 

TESLA SISTEMI - SUPERBRANDS SRBIJA

Tesla sistemi su po drugi put izabrani za nagradu Superbrands Srbije. Nalaze se među 79 kompanija koje posluju u Srbiji čiji superbrend traje deceniju, od prvog proglašenja 2007. godine do poslednjeg proglašenja pobednika 2018. godine.

Superbrands, osnovan 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske, vodeća je svetska platforma za promociju brendova koja poboljšava informisanost o brendiranju i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih je danas 88 zemalja širom sveta. (opširnije)


IKS - INŽENJERSKI KORISNIČKI SERVIS

 

Tesla sistemi finansijski pomažu razvoj IKS-a, neprofitnog servisa, čiji je osnovni cilj pomoć inženjerima elektrotehnike koji vrše projektovanje. Trenutno su zaposlena dva inženjera, koji besplatno pružaju sledeću vrstu pomoći:

 
• Rešavanje projektantskih zahteva
• Transfer znanja iz prakse
• Dostavljanje tehničkih podataka i literature
• Redovne pozivnice za predavanja u Inženjerskoj komori
• Pomoć pri projektovanju

IKS sa projektantima ima razvijen partnerski odnos i uvek je spreman da pomogne kako u nalaženju idejnog rešenja, tako i u ponudi kataloga, CD-ova i literature iz naše biblioteke.


 

TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2009


 
 
 


Ušće - Shopping Center


Blok 26

Univerzitetsko selo

 

 

TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2010


 
 
 


Apelacioni sud - Niš


Fabrika Modital - Brus

Đerdap II - Negotin

TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2011


 
 
 


Lux in Agrar, Krčedin


Super VERO, Beograd

Tamiš kapija, Pančevo

TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2012


 
 
 


Naftna industrija Srbije


Dipos

FAS

 

TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2013


 
 
 


Azotara, Pančevo


Eurobank EFG, Beograd

Ambasade u Beogradu

 

  TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2014


 
 
 


Beograd put


Vaš projekat

Vaš projekat

 

  TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2015


 
 
 


Vaš projekat


Vaš projekat

Vaš projekat

 

  TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2016


 
 
 


Vaš projekat


Vaš projekat

Vaš projekat

 

  TESLA SISTEMI - IZBOR REFERENCI 2017


 
 
 


Upravna zgrada LIDL-a


Unicredit Banka

Vaš projekat

Google+

 

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »