Informacije o preduzeću


Preduzeće Tesla sistemi, vodeći sistem integrator u Srbiji, sledi svoj osnovni koncept poslovanja, da korisnik ima potpunu uslugu, od izrade idejnog rešenja, preko projektovanja do izvođenja i održavanja. Posebna pažnja se posvećuje održavanju već ugrađenih sistema.

Tesla sistemi svoj razvoj ne postižu koristeći podizvođače, već nastojimo da naši radnici obavljaju kompletan posao. Tome je doprinose brz odziv, obučeni kadar, iskusni inženjeri i raspoloživost korisniku svih 365 dana u godini. Uvođenjem savremenih načina poslovanja, za kratko vreme smo ostvarili velike reference i poslove.

Redovno slanje kadra na stručno usavršavanje i edukaciju doprinosi tome da smo u koraku sa opremom i tehnologijom koja se razvija neverovatnom brzinom. Prisutni smo na velikom broju seminara i kurseva kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Da bi izašli u susret korisnicima koji imaju manje zahtevne poslove, a ne nalaze se u Beogradu, obučili smo naše saradnike u svim gradovima Srbije, da mogu umesto nas da obave posao. Naši saradnici su najvećim delom instalaterske kuće, ili kuće koje se bave tehničkom zaštitom. Na ovaj način, krajnji korisnik dobija kvalitetnu uslugu po prihvatljivoj ceni.

Tesla sistemi rade i kao podizvođači drugih firmi, jer imamo kompletnu infrastrukturu da obavimo posao bilo koje veličine. Saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom u Beogradu, u slučaju kompleksnijih projekata, rešava svaku prepreku angažovanjem stručnjaka sa tog fakulteta.

Poslovna politika firme se zasniva na principu pružanja maksimalne usluge projektantima, kao i učenicima i studentima elektro struke.

Opredeljenjem da uvozimo opremu, postali smo još konkurentniji na tržištu, a svi naši saradnici u Srbiji, imaju opremu po povoljnoj i tržišno konkurentnoj ceni. Obuhvatanjem svih oblasti, od projektovanja i izvođenja ka održavanju, sjedinjeno sa uvozom, ostvarili smo znatno niže cene za korisnike i investitore.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »